Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.

7 Μαρ 2012

Μυστικά ομορφιάς

Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως προϊόν ομορφιάς. Είναι το μυστικό της φύσης που δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, μαλακώνει την επιδερμίδα και έχει ευεργετικές ιδιότητες σε κάθε σημείο του σώματός σας.

  
ΜΑΛΛΙΑ
Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό. Εφαρμόστε το σε καθαρά μαλλιά και τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα. Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά και μετά ξεπλύντε το καλά. Αν υποφέρετε από μαλλιά που φριζάρουν, το ελαιόλαδο μπορεί να λειάνει τις ατίθασες τούφες σας.Το ελαιόλαδο μπορεί επίσης να βοήθήσει στην πρόληψη κατά του σπασίματος της τρίχας και της ψαλίδας.
ΠΟΔΙΑ
Τρίψτε με ελαιόλαδο τα ξηρά πόδια σας κάθε βράδυ και μετά καλύψτε τα με κάλτσες πριν ξαπλώσετε. Σε μικρό χρονικό διάστημα, θα έχετε μαλακά και νεανικά πόδια με πιο υγιή και ελαστική επιδερμίδα.
ΠΡΟΣΩΠΟ
Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και ταυτόχρονα να μαλακώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας. Βάλτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο σε ένα βαμβάκι ή σε μια μπατονέτα.
Χρησιμοποιήστε το ελαιόλαδο ως προϊόν για τη μείωση των ρυτίδων. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν φανατικά το ελαιόλαδο ως μέσο για να μαλακώσουν την επιδερμίδα και να μειώσουν τις ρυτίδες. Βάζοντας μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου κάθε βράδυ πριν το ύπνο μπορείτε να καθυστερήσετε τα σημάδια της γήρανσης.
ΧΕΙΛΙΑ
Προφυλαχτείτε από το σκάσιμο των χειλιών αλείφοντας τα χείλη με μια μικρή ποσότητα λαδιού πριν βγείτε στο κρύο.
ΝΥΧΙΑ
Διατηρήστε τα νύχια και τις παρανυχίδες σας υγιή βάζοντας ελαιόλαδο. Βουτήξτε τα νύχια σας σε ελαιόλαδο και αφήστε το να δράσει. Το λάδι θα βοηθήσει στο να μαλακώσουν τα νύχια σας.
ΣΩΜΑ
Προσθέστε δυο σταγόνες ελαιόλαδο στην μπανιέρα για να μαλακώσει η επιδερμίδα σας. Το ελαιόλαδο περιέχει φυσικά μαλακτικά που είναι καλά για το σώμα-μέσα και έξω!
Βάλτε λίγη ζάχαρη ή αλάτι σε λίγο λάδι και χρησιμοποιήστε το ως προϊόν για απολέπιση σώματος.
Τρίψτε με ελαιόλαδο τα χέρια και τους αγκώνες σας για να μαλακώσετε τις σκληρές περιοχές

Πηγή  selinountas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου