Δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, όπως αναφέρονται στο παραπάνω βίντεο... Πώς μπορεί να προστατευτεί κανείς;
Με το τυποποιημένο ελαιόλαδο, πρέπει να προσέχουμε τις συχνές "προσφορές" και τις ύποπτα χαμηλές τιμές. Συνήθως αυτά τα ελαιόλαδα είναι προηγούμενης χρονιάς ή ανακατεμένα με άλλα λάδια Εννοείται ότι σε τέτοιες τιμές, δεν μιλάμε για φρέσκο ελαιόλαδο.
Στους χώρους εστίασης, ο μόνος τρόπος είναι να γνωρίζουμε το εστιατόριο, να είμαστε πελάτες με άλλα λόγια.
Τέλος, με το χύμα ελαιόλαδο μόνο αν γνωρίζουμε τον παραγωγό, έχουμε την εγγύηση ότι θα προμηθευτούμε αγνό, φρέσκο ελαιόλαδο. Το πρόβλημα εδώ το δημιουργούν δυστυχώς οι χονδρέμποροι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου